header-wonen

Zelfstandig wonen met zorg: thuis met Sutfene

De toewijzing van zorgwoningen in de gemeente Zutphen wordt centraal geregeld via de gemeente. Wilt u in aanmerking komen voor een appartement in St. Elisabeth of het Bornhof? Dan kunt u zich inschrijven bij het Wmo-loket aan het Plein in Zutphen.
De toewijzing van zorgwoningen in de gemeente Lochem (Almen, Harfsen, Epse, Gorssel en Eefde) gaat via de gebiedsteams. Zij hebben afspraken met de betreffende woningbouwverenigingen. Voor meer informatie over de procedure van inschrijven voor een zorgwoning, kunt u contact opnemen met het advies en ontmoetingsplein van Sutfene, zij helpen u graag verder. Meer informatie over het toewijzen van woningen leest u hier.

Zorg met verblijf: thuis bij Sutfene

Heeft u onder de Wlz een indicatie gekregen voor wonen met zorg (het zogenoemde zorgzwaartepakket (ZZP)), dan komt u, afhankelijk van de indicatie, in aanmerking voor een (groeps)woning of appartement in De Lunette (Zutphen), De Beekdelle (Warnsveld), het Spijk (Eefde) of een appartement in De Borkel (Gorssel).

Sutfene biedt op basis van uw zorgzwaartepakket een zorgarrangement. Dit is een pakket met daarin: wonen, zorg en behandeling. Al dan niet met elkaar gecombineerd. Die zorg en/of behandeling wordt verleend in combinatie met een verblijf in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Sutfene kent zeven verschillende zorgarrangementen (ZZP 4 t/m 10), elk afgestemd op de zorg die u nodig heeft. Hier leest u meer over onze verschillende zorgarrangementen

Sutfene overlegt graag met u over de mogelijkheden. U kunt hiervoor terecht op het Advies- en ontmoetingsplein, telefoonnummer 0575 - 594 446.

Meer informatie?

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Sutfene via telefoonnummer 0575 594 446. Via info@sutfene.nl kunt u de medewerkers per mail bereiken.

Meer lezen

Lees meer over het CIZ en over hoe u een indicatie voor verblijf kunt krijgen.