header-wonen

Agenda

lezing door schrijfster Steffie van den Oord in De Lunette  
 

Donderdag 19 oktober 2017 is schrijfster Steffie van den Oord te gast bij De Lunette Sutfene, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Van 14.30 tot 16.00 uur stelt ze haar boek Honkvast centraal.
Steffie van den Oord zocht vijftien honkvaste mensen op en vertelt in Honkvast hun verhaal. Zoals over het huis bij het kerkhof, waar een vrouw woont die de levens van de doden kent, of de dienstwoning, waar een 105-jarige agent wakker ligt. Hun woningen zijn bedreigde landschappen geworden, met interieurs uit een ver verleden. Als zij er ooit weg gaan, gaat alles op de schop. Maar tot die tijd weigeren ze om ‘tussen die oude mensen in het bejaardenhuis’ te gaan zitten. Wie zijn zij? Hoe bijzonder dat Steffie juist in “bejaardenhuis Sutfene” hierover spreekt. Honkvast is een prachtige portrettenbundel in de traditie van Van den Oords bestseller Eeuwelingen.

Informatie

De organisatie is in handen van Sutfene en Fit-Art NL. In de voorverkoop kunt u voor € 6,00 entreekaarten kopen bij Boek en Buro in Zutphen, Graafschap bibliotheken Zutphen en bij de receptie van De Lunette. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Voor cliënten van Sutfene is de entree gratis.

Locatie 
De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

 

Contact Voor meer informatie kunt u terecht bij Team Activiteiten & Welzijn De Lunette Sutfene (0575) 594444