header behandeling

Behandeling van psychische of lichamelijke problemen is een van de specialismen binnen Sutfene. Binnen De Lunette in Zutphen is een Behandelcentrum aanwezig met faciliteiten als een grote oefenruimte en een therapeutisch zwembad die uniek zijn in de regio.

U kunt hier terecht voor specifieke behandelingen, voor groepsbehandelingen of in het kader van een dagbehandeling. Voor een deskundige behandeling is het overigens niet altijd nodig naar Zutphen af te reizen. Veel behandelingen en consulten kunnen ook bij u thuis plaats vinden. 

Kosten

De kosten voor behandeling kunnen onderdeel zijn van uw zorgarrangement wanneer u op basis van een WLZ-indicatie bij Sutfene verblijft. Hetzelfde geldt wanneer u voor revalidatie bij Sutfene bent opgenomen. Wanneer u zelfstandig woont en gebruik wilt maken van onze behandeldiensten, hangt de vergoeding af van uw polis bij uw zorgverzekeraar.

Via het menu aan de linkerzijde krijgt u een overzicht van de behandeldiensten die Sutfene biedt. Weet u al wat u wilt of nodig heeft, kijk dan direct bij 'Behandeling aanvragen'.