header behandeling

Bij voedingsproblemen kan de diëtist een oplossing bieden. Zij is immers de deskundige op voeding- en dieetgebied. Daarnaast beschikt zij over de nodige vindingrijkheid om maaltijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De diëtisten van Sutfene zijn gespecialiseerd in voedingsproblemen bij ouderen en chronisch zieken en aangesloten bij het Parkinsonnet.

Hoe schakelt u de diëtist in?

De diëtisten van Sutfene zijn direct toegankelijk, dat wil zeggen dat er geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. De diëtist wordt, in een deel van de gevallen, vergoed door uw aanvullende verzekering. In dat geval kan een verwijzing wel nodig zijn. Dit is terug te vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. 

Wat gebeurt er bij een afspraak?

Tijdens het eerste gesprek beoordeelt de diëtist of uw klacht met aanpassingen in de voeding kan worden verholpen. Soms wordt u gevraagd een tijdje te noteren wat u dagelijks eet en drinkt. Zo krijgt de diëtist een goed inzicht in uw voedingspatroon.

De diëtist maakt in overleg met u aan de hand van uw voedingspatroon en persoonlijke omstandigheden een individueel voeding- of dieetadvies. Ook geeft de diëtist uitleg over uw klachten in relatie tot de voeding. Tijdens een volgend bezoek wordt bekeken of uw nieuwe voedingspatroon voor verbetering heeft gezorgd of dat het advies aangepast moet worden. De diëtist van Sutfene houdt contact met u, zolang en zo vaak dat gewenst is.

Voor tussentijdse vragen kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met ons Behandelcentrum via behandelcentrum@sutfene.nl of telefoon 0575 - 594 171.