header-wonen

De Lunette is een prachtige nieuwbouwlocatie van Sutfene. De Lunette ligt aan de Coehoornsingel, één van de meest statige singels in de Hanzestad Zutphen. Het gebouw biedt vele faciliteiten, zowel voor cliënten van Sutfene als voor bewoners in de regio. Hieronder leest u meer over de verschillende afdelingen binnen De Lunette.

Lees meer...

Op landgoed Het Spijk is door Sutfene en Woonbedrijf ieder1 een bijzonder centrum ontwikkeld voor huisvesting voor ouderen.

Het Spijk omvat seniorenwoningen, een dienstencentrum en twee woonzorgvoorzieningen voor mensen met een psychogeriatrische aandoening (dementie).

Lees meer...

Op de eerste etage van zorgcomplex Den Bouw in Warnsveld is Sutfene locatie De Beekdelle gevestigd. In de Beekdelle wordt zorg en behandeling verleend aan dementerenden. In De Beekdelle wonen zij in een veilige, gezellige en kleinschalige setting.

Lees meer...

De Borkel is een woonzorgcentrum met appartementen, gelegen in de landelijke omgeving van het dorp Gorssel. Steunpunten zijn er in de omliggende dorpen Almen, Harfsen en Epse, waar ouderen zelfstandig wonen in een beschermde omgeving.

Lees meer...

Het Bornhof is een complex van levensloopbestendige woningen voor ouderen. Het gaat om huur- en koopwoningen waar de bewoners individuele dienstverlening kunnen ontvangen.

Lees meer...

St. Elisabeth is een modern vormgegeven woon-zorgcomplex, prachtig gelegen tegen de oude stadsmuur van het centrum van Zutphen. Het is een complex van levensloopbestendige woningen voor ouderen, die hier naar persoonlijke behoefte individuele dienstverlening ontvangen.

Lees meer...

Locaties van Sutfene

 

Deel uw ervaring