header-wonen

De Borkel is een woonzorgcentrum met appartementen, gelegen in de landelijke omgeving van het dorp Gorssel. Steunpunten zijn er in de omliggende dorpen Almen, Harfsen en Epse, waar ouderen zelfstandig wonen in een beschermde omgeving.

Zorgdiensten

De zorg- en dienstverlening in De Borkel is erop gericht dat u zich zoveel mogelijk zelf kunt redden. De Borkel biedt huisvesting, maar ook verzorging, niet-complexe verpleging, begeleiding of een combinatie hiervan. U kunt in locatie De Borkel hulp krijgen bij bijvoorbeeld wassen, naar bed gaan, aankleden en eten. Om in de verzorgingsappartementen in De Borkel in aanmerking te komen, heeft u een CIZ-indicatie nodig.

Wijkverpleging

 Vanuit de Borkel wordt ook zorg bij u thuis aangeboden door de wijkverpleging.

Verblijf met zorg

De Borkel heeft een speciale afdeling waar cliënten met psychogeriatrische problematiek en cliënten met somatische problemen kunnen wonen op basis van een WLZ-indicatie (De Flora).

Zelfstandige appartementen

De Borkel biedt zelfstandige appartementen waar u heerlijk kunt wonen en waar u geen zorgindicatie voor nodig heeft. Daarnaast biedt De Borkel een aantal appartementen waar een zorgindicatie voor nodig is.

Wilt u in aanmerking komen voor een sociale huurwoning op het terrein van De Borkel? Kijk dan bij Wonen met zorg voor meer informatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers van het Advies- en ontmoetingsplein via 0575 - 594 446 of stuur een e-mail naar info@sutfene.nl

De Borkel contactgegevens

De Borkel
Hoofdstraat 61a
7213 CS Gorssel

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Maandprogramma

Download de activiteitenkalender van

pdf

januari 2018