header-wonen

In de ruime woningen van Olypoort en Saltpoort behoudt u uw zelfstandigheid en privacy, terwijl professionele zorg altijd dichtbij is. U heeft alle ruimte in de (zorg)appartementen Olypoort en Saltpoort.

Het vloeroppervlak van ieder appartement is maar liefst 75 vierkante meter. U kunt dus uw eigen meubels meenemen en uw appartement naar eigen smaak inrichten.

De indeling van ieder appartement:

  • riante, lichte woonkamer met deur naar het balkon
  • (open) keuken met tweepits kookplaat
  • fraaie badkamer met wastafel, douche en toilet
  • ruime slaapkamer met directe toegang tot badkamer en balkon
  • berging met eigen ingang vanaf de gang
  • extra berging of hobbyruimte

Daarnaast beschikken de appartementen over moderne automatisering (domotica) waarmee u zo zelfstandig mogelijk blijft wonen en leven, maar uw zorg dichtbij is. De Singel, het bruisend wijkhart van Zutphen, biedt u daarnaast allerlei vormen van activiteit en ontspanning.

In aanmerking komen voor een zorgappartement?

U komt in aanmerking voor een (zorg)appartement in De Lunette als u een zorgindicatie met verblijf (ZZP 4, 5 of 6) heeft ontvangen van het CIZ. Wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden voor een zorgappartement. Wanneer u bij het CIZ aangeeft dat u kiest voor Sutfene, krijgen wij uw gegevens van het CIZ. Wij nemen dan contact met u op. Het kan zijn dat wij u tijdelijk op een wachtlijst moeten plaatsen.

U kunt samen met uw partner het appartement betrekken, ook wanneer uw partner geen passende zorgindicactie heeft. 

Wilt u een rondleiding of bent u op zoek naar informatie? Dan kunt u contact opnemen met het Advies- en ontmoetingsplein via telefoonnummer 0575 594 446. U kunt ons ook mailen via info@sutfene.nl.

De Lunette contactgegevens

De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Maandprogramma

Download de activiteitenkalender van

pdf

december 2017
november 2017