header-wonen

Locatie Vischpoort, onderdeel van De Lunette, wordt sinds juni 2012 bewoond door mensen die somatische zorg nodig hebben. Somatische zorg betekent dat deze mensen door fysieke beperkingen zorg nodig hebben.

In Vischpoort is het veilig en prettig wonen. Het bestaat uit een gedeelte met 'groepswonen' en een gedeelte zelfstandig wonen in appartementen met 24-uurs zorg. Er zijn 32 kamers van 33 m2 binnen het groepswonen en 48 ruime appartementen van 55 m2. In de groepswoningen biedt Sutfene persoonlijke begeleiding en zorg in een huiselijke omgeving, een thuis. Per acht bewoners is er één huiskamer. 

Vischpoort bestaat uit vier woonlagen. De groepswoningen zijn gesitueerd op de begane grond en de 1e etage. De huiskamers beschikken over een ruim terras. Alle appartementen beschikken over een eigen balkon.Vischpoort is gerealiseerd aan de Coehoornsingel op loopafstand van het centum van Zutphen in een parkachtige omgeving aan de rivier de Berkel.

Interesse in wonen met zorg in in Vischpoort?

Wilt u een rondleiding of bent u op zoek naar informatie? Dan kunt u contact opnemen met het Advies- en ontmoetingsplein via telefoonnummer 0575 594 446. U kunt ons ook mailen via info@sutfene.nl.

De Lunette contactgegevens

De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Maandprogramma

Download de activiteitenkalender van

pdf

januari 2018