header-wonen

Op landgoed Het Spijk is door Sutfene en Woonbedrijf ieder1 een bijzonder centrum ontwikkeld voor huisvesting voor ouderen.

Het Spijk omvat 57 seniorenwoningen, een dienstencentrum en vijf groepswoningen voor mensen met een psychogeriatrische aandoening (dementie).  In de appartementen van Het Spijk biedt Sutfene volledige verzorging en verpleging thuis (Volledig Pakket Thuis).

Het Spijk staat in een parkachtige omgeving in het centrum van het dorp. Een monumentale villa uit 1864 is het gezichtsbepalend element in het ontwerp en maakt tevens een onderdeel uit van het dienstencentrum.

Deze seniorenwoningen zijn te huur via Woonbedrijf ieder1. In de appartementen van het Spijk biedt Sutfene volledige verpleging en verzorging thuis (Volledig Pakket Thuis).

De groepswoningen, de zogenaamde bungalows, zijn bestemd voor mensen met psychogeriatrische aandoening (dementie). Een veilige, prettige woonomgeving staat in Het Spijk bungalows voorop. Gedurende de dag worden vaste ritmes en structuren ingebouwd die de bewoners houvast geven. Aandacht, gespecialiseerde en liefdevolle verpleging en verzorging zorgen ervoor dat de bewoners zich thuis voelen.

 

Het dienstencentrum is het hart van het centrum met faciliteiten en activiteiten voor bewoners van Het Spijk maar ook voor andere senioren uit Eefde.

Spijk-Hoeve is een tijdelijke locatie waar zorg wordt verleend aan mensen met psychogeriatrische problemen. Het gebouw wordt momenteel ingezet ter overbrugging van de renovatieperiode van de groepswoningen van Het Spijk (bungalows). 

Het Spijk contactgegevens

Het Spijk
Zutphenseweg 202
7211 EK Eefde

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Download de activiteitenkalender van

pdfjanuari 2018