header-wonen

‘De Beltrumse Harmonica Spelers’ zijn ook weer van de partij

Op zaterdagmiddag 31 december vanaf 14.30 uur sluiten we 2016 af met het jaarlijkse oudjaarsbal op Het Spijk Sutfene in Eefde. Traditiegetrouw komt de muziekgroep ‘De Beltrumse Harmonica Spelers’ het oudjaarsbal muzikaal opluisteren. De groep bestaat uit zeven mannen, die allemaal een muziekinstrument bespelen, waaronder de harmonica. 

De muziekgroep treedt met veel passie en plezier op en praten de middag in het dialect aan elkaar. De heren krijgen het ieder jaar weer voor elkaar dat de voetjes van de vloer gaan. Naast muziek is er gedacht aan de inwendige mens: oliebollen, warme chocolademelk en glühwein. De altijd gezellige middag eindigt steevast met de polonaise. Bekijk hier alvast een voorproefje van ‘De Beltrumse Harmonica Spelers’:

Iedereen is welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is in het optreden van ‘De Beltrumse Harmonica Spelers is van harte welkom op zaterdag 31 december vanaf 14.30 uur in het wijkontmoetingscentrum Het Spijk Sutfene Zutphenseweg 202 in Eefde. De entree bedraagt € 4,=. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elske Wunderink, team Activiteiten en Welzijn Sutfene Eefde: 06-10 56 62 04 en ewunderink@Sutfene.nl.