header-wonen

Wat een lekker weertje was het tijdens de NLdoet dag van 11 maart.  Dankzij de tomeloze inzet van de vrijwilligers, medewerkers en een bewoner ziet de beweegtuin van de Lunette (naast de Coehoorn) er weer fris en kleurig uit. Fel gekleurde viooltjes en andere paarse en gele planten, 2 lammetjes en een kweekkasje met ingezaaide bakken, nodigen u uit om naar de binnentuin te komen.

De Zutphense band Skyline (Jos Helledoorn en Arnout Dantuma) speelde op die zaterdag nummers van Neil Young. Heel erg mooi. Bewoners van Olypoort en Saltpoort kwamen speciaal om naar Arnout (bekend van de Brasserie)  en Jos te luisteren. Onder het genot van een hapje en een sapje, met de mooie gevoelige muziek van Skyline is de middag vol voldoening afgesloten. Bedankt allemaal voor jullie tijd en energie en bedankt Oranjefonds dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben!

Dus (tijdelijke) bewoners van de Lunette en familieleden kunnen gebruik maken van de tuin. Ook kunnen de behandelaars met hun cliënten lekker naar buiten om te oefenen. De beweegtoestellen zijn schoon en goed te gebruiken.
Vanaf 1 april is de deur zo ingesteld, dat deze te openen is vanuit De Coehoorn.

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider