header-wonen

Hoe zachtkens glijdt ons bootje…

2017 uitstapje fluisterbootDe meeste bewoners van woonzorgcentrum De Lunette Sutfene in Zutphen gaan niet op vakantie. Daarom was het aanbod van de fluisterboot om tegen gereduceerde prijs mee te varen heel welkom. Van veel bewoners was het ook een wens om een keer mee te varen.

De regen gooide twee keer roet in het eten. Gelukkig konden we donderdagmiddag 28 september dankzij medewerking van de fluisterboot en onze vrijwilligers dan toch gaan.

De bewoners vonden het ontzettend mooi om Zutphen vanaf de Berkel te bekijken en hebben aandachtig geluisterd naar de verhalen van de schipper. Heerlijk varen over de Berkel, over grote gracht, langs Graaf Ottosingel en weer terug richting Wijnhofpark. Een bewoner merkte op dat het net was of we in het buitenland waren en voerden door de jungle. Het was een heel ontspannen uitstapje. We hebben met zijn allen erg genoten van de fantastische boottocht.

Team Welzijn & Activiteiten De Lunette organiseren wekelijks leuke activiteiten voor de bewoners en wijkbewoners. Op www.sutfene.nl vindt u de maandkalender met de activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers Activiteiten & Welzijn De Lunette Sutfene: studiocultuur@sutfene.nl en 0575 - 59 44 44.