header-wonen

Nationaal Ouderenfonds overhandigt geldcheque aan De Borkel in Gorssel

Op zondagmiddag 19 november was het gezellig druk op de cadeautjesmarkt op de De Borkel in Gorssel. Naast familieleden, medewerkers, vrijwilligers en bewoners van De Borkel kwamen ook de bewoners uit de buurt een bezoekje brengen. De opbrengst van de markt wordt volledig besteed aan de activiteiten die in De Borkel worden georganiseerd voor de bewoners, wijkbewoners en andere belangstellenden.

De opbrengst van € 1.200,- werd door het premieplan van Nationaal Ouderenfonds verdubbeld. Joyce van Esch, provinciaal ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, was aanwezig om ons symbolisch de cheque te overhandigen van de verdubbeling. In totaal komt nu € 2.400,- ten goede aan het activiteitenprogramma van De Borkel.

Dank aan de Gorsselse Ondernemers

Naast de verkoop van leuke cadeautjes voor de feestdagen, werd er gespeculeerd over het aantal pepernoten in de pot (622). Ook de nieuwjaarsrolletjes gingen vlot over de ‘toonbank’ en de poffertjes smaakten heerlijk. Er werden heel veel enveloppen geopend bij de enveloppenloterij. Wij danken bij deze alle ondernemers in Gorssel die ons geweldig hebben voorzien van prachtige prijzen. Na het snuffelen bij de kraampjes liet iedereen zich de koffie met taart goed smaken. De bloemstukjes gingen grif van de hand en iedereen ging met een zak oliebollen naar huis.