header-wonen

Ons gedachtengoed vormt de basis voor het beeld van de toekomst van Sutfene. Dat gedachtengoed is opgebouwd uit onze missie, visie en kernwaarden.

Missie

De missie van Sutfene beschrijft een diepgewortelde overtuiging. Het beschrijft waarom we doen wat we doen; datgene waar wij in geloven. Het beschrijft wat ons drijft om te zijn wie we zijn; en vanuit ons hart dat te doen wat we doen. Dat hebben wij als volgt onder woorden gebracht.

Iedere mens is uniek voor ons. Bij Sutfene staan uw wensen en behoeften centraal.
Wat u van ons kunt en mag verwachten hebben we samengevat in drie klantbeloften.

Meedenken, meepraten en meedoen

Wij geloven in de kracht van mensen en in ons vermogen om in onze omgeving dé partner bij het ouder worden te zijn. Dat doen wij door deskundig en vanuit ons hart samen te werken en te zoeken naar oplossingen die het beste bij mensen passen en uitvoerbaar zijn.

Het is belangrijk dat wij weten hoe onze zorg- en dienstverlening worden ervaren door onze cliënten, hun familie en hun mantelzorgers.

Sutfene is een dienstverlenende organisatie met ongeveer 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij verlenen onze diensten vanuit onze eigen locaties in Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld. Daarnaast verlenen wij zorg in wooncomplexen in Almen, Epse en Harfsen. In de hele regio leveren we 24 uur per dag thuiszorgdiensten. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en eigen karakter, maar kan altijd terugvallen op de deskundigheid van de stichting.

Om de kwaliteit van onze zorgverlening goed te kunnen peilen, wordt binnen Sutfene tweejaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, Kiwa Carity. Cliënten en vertegenwoordigers worden gevraagd hun mening te geven over hoe zij onder meer de geboden zorg en activiteiten, sfeer, privacy en veiligheid van hun woon- en leefomgeving ervaren. 

Subcategorieën