header-wonen

De medewerkers en vrijwilligers van Sutfene vervullen de zorg voor (hun) ouderen met overgave. Of het nu gaat om verzorging of verpleging. Ouderen in de regio Zutphen, Gorssel en Eefde kunnen op hun professionele inzet rekenen.

Maar zorg voor ouderen is een zaak van ons allen. De overheid bepaalt de ruimte van de budgetten in de zorg. Er is steeds minder budget beschikbaar voor de extra’s. En juist deze extra’s geven kleur aan de oude dag en maken het verschil in levensvreugde. De Stichting Vrienden van Sutfene zet zich actief in om onze cliënten deze extra’s te kunnen bieden. Door gerichte financiële ondersteuning via donaties en legaten geeft de Stichting Vrienden van Sutfene een kwaliteitsimpuls aan het leven van ouderen, onze ouderen.

De goede doelen

Een busreis naar de dierentuin, een jaarlijkse reis naar het bedevaartsoord Lourdes of een bootreis met de Henry Dunant. Of, dichter bij huis, een optreden van een koor, zang- of dansgroep. Ook de vrijwilligers worden door ons niet vergeten. Zonder hen zou de kwaliteit van zorg vele malen minder zijn.

Uw ideeën zijn welkom

Misschien heeft u een speciale band met een van de Sutfene locaties. Bijvoorbeeld omdat familie van u daar zorg ontvangt. Uw ideeën kunt u mailen naar voor een locatiegerichte activiteit of bijzondere besteding zijn van harte welkom! Mail uw ideeën naar info@sutfene.nl.

Word donateur van Stichting Vrienden van Sutfene
 1. Ja, ik word donateur van Stichting Vrienden van Sutfene
 2. Uw gift bedrag(*)
  Kies een gift bedrag
 3. Invalid Input
 4. Termijn (per)(*)  Kies een termijn
 5. Betaalwijze

 6. Ik machtig Sutfene tot wederopzegging bovenstaand bedrag af te schrijven van mijn bankrekening.
 7. (*)
  U dient toestemming te geven voor de machtiging
 8. Bankrekening nummer(*)
  Geef een bankrekeningnummer op
 9. Persoonsgegevens

 10. Aanhef(*)

  Kies een aanhef
 11. Naam(*)
  Vul uw naam in
 12. Adres(*)
  Vul uw adres in
 13. Postcode(*)
  Vul uw postcode in
 14. Plaats(*)
  Vul uw plaats in
 15. Telefoonnummer
  Invalid Input
 16. E-mail(*)
  Vul uw e-mail adres in
 17. Geboortedatum
  Invalid Input